Moisés Ferrer

Moisés Ferrer Ramírez naix a Alcoi (Alacant) en 1958, traslladant-se en 1975, per raons laborals, a la localitat de Benissa (Alacant), on s'estableix de manera definitiva, 

Encara que la seua gran passió ha sigut sempre la música, durant anys la seua formació en aquest camp va ser autodidacta i molt discontínua, fins que en 2010 decideix començar des de zero els estudis oficials de música.

Estudia a l'Escola de Música i Dansa Javier Santacreu de Benissa i als Conservatoris Professionals de Música Tenor Cortis de Dénia i Mestre Berenguer de Teulada, en el qual completa en 2020 els seus estudis de grau Professional en l'especialitat de Piano.

Paral·lelament a la seua formació oficial, estudia Harmonia, Anàlisi i Composició amb el director i compositor Javier Santacreu Cabrera.  Ha estudiat també Composició amb Alberto Ramírez Martínez, compositor, director i professor de Composició al Conservatori Professional de Música de València, i Direcció Coral amb la directora i pianista Elisa Gómez Pérez, directora de l'Aula de Música Coral de la Fundació General de l'Universitat d'Alcalá de Henares, ampliant la seua formació amb estudis lliures de Composició, Instrumentació i Orquestració. 

La seua activitat musical està centrada actualment en la composició; ha escrit obres per a banda, dolçaina i coral, així com una obra per a flauta i piano destinada a estudiants d'aquests instruments. A més, és membre actiu de la Coral Benissenca, a la qual dedica la seua primera obra coral.

____________________

                                                    

Moisés Ferrer Ramírez nace en Alcoy (Alicante) en 1958, trasladándose en 1975, por razones laborales, a la localidad de Benissa (Alicante), donde se establece de forma definitiva, 

Aunque su gran pasión ha sido siempre la música, durante años su formación en éste campo fue autodidacta y muy discontinua, hasta que en 2010 decide comenzar desde cero los estudios oficiales de música.

Estudia en la Escuela de Música y Danza Javier Santacreu de Benissa y en los Conservatorios Profesionales de Música Tenor Cortis de Denia y Mestre Berenguer de Teulada, en el que completa en 2020 sus estudios de grado Profesional en la especialidad de Piano.

Paralelamente a su formación oficial, estudia Armonía, Análisis y Composición con el director y compositor Javier Santacreu CabreraHa estudiado también Composición con Alberto Ramírez Martínez, compositor, director y profesor de Composición del Conservatorio Profesional de Música de Valencia, y Dirección Coral con la directora y pianista Elisa Gómez Pérez, directora del Aula de Música Coral de la Fundación General de la Universidad de Alcalá de Henares, ampliando su formación con estudios libres de Composición, Instrumentación y Orquestación.

Su actividad musical está centrada actualmente en la composición; ha escrito obras para banda, dulzaina y coral, así como una obra para flauta y piano destinada a estudiantes de éstos instrumentos.  Además, es miembro activo de la Coral Benissenca, a la que dedica su primera obra coral.